www.car.cz
 

Truckery čeká premiérově Rusko - Smolensko
     30.7.2010 08:23 - tisková zpráva


Do Smolenska s ochranou!

Historicky první závod tahačů na území Ruska se blíží! V souvislosti s ním řeší jednotlivé týmy dopravu přes zatím neprobádaná území!

Zatímco piloti a management přiletí do Mosky a poté se dopraví na okruh Ruské kolo osobními auty, mechanici pojedou přes Polsko a Bělorusko. Buggyra má v tomto směru díky výpravě do Dubaje z konce roku 2003 nepochybnou výhodu. "Jako nenapravitelný optimista nevěřím tomu, že v Polsku, Bělorusku nebo Rusku to bude horší, než v Rumunsku, Turecku či Sýrii. Bereme to jako každou jinou cestu," tvrdí šéf mechanik a závodní stratég Davida Vršeckého v jedné osobě Vojta Loupal.

Jak ovšem prozradil sportovní ředitel týmu Honza Kalivoda, od polsko-běloruských hranic až do Smolenska by měli mít mechanici patřičný doprovod. Totéž by mělo platit pro cestu zpátky. "Nikdy jsem v místech, kudy budou hoši projíždět, nebyl, tudíž nemohu vynášet nějaké zasvěcené soudy. Podle posledních informací by se soupravy jednotlivých týmů měly zformovat v konkrétní čas na konkrétním místě a konvoj bude mít skutečně doprovod, který zajistí bezpečný příjezd na okruh a pokryje rovněž cestu zpátky."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky na Nurburgringu a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose