www.car.cz
 

BRT se Slovákem Filipem Sládečkou se opět stěhuje do Mostu
     3.8.2010 22:30 - tisková zpráva


SLÁDEČKA SI JEDE DO MOSTU SPRAVIT CHUŤ

Most, 3.8.2010

Bohemia Racing Team s pilotem Filipem Sládečkou se opět stěhuje do Mostu. Na zdejším okruhu se bude účastnit dalšího podniku okruhového šampionátu a absolvuje kvalifikaci a spritový závod. Po nevydařeném víkendu na začátku července na Slovakiaringu, kdy Sládečku zradil motor a odjel domů bez bodů, si v Mostě hodlá mladý slovenský pilot vyloženě spravit chuť.

Motor, který před měsícem vypověděl službu, byl v týmových dílnách nahrazen jiným agregátem a vůz by tak měl být v naprostém pořádku. „Ověříme to pochopitelně až ve volném tréninku během pátku dopoledne. Myslíme si ale, že všechno bude v pořádku. Auto nastavíme na mostecké podmínky, data máme odsud uložená a Filip se bude moci opět prát o přední příčky,“ poznamenal manažer BRT Petr Najman.

Oficiální měřený trénink na nedělní sprint se pojede v sobotu dopoledne po půl desáté. Samotný závod je pak v časovém harmonogramu v neděli ve 13 hodin a 20 minut.


www.brt.cz  

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2010 a sprint nad 2litry, foto Mirek Grusa

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose