www.car.cz
 

Úžasná pátá příčka mladičkého Jakuba Kornfeila v Brně !!!
     15.8.2010 14:06 - Pavel Jelínek


O první  šok při brněnské GP silničních motocyklů se nejdříve postaral syn majitzele okruhu Karel Abrahám junior, když v pátek zajel úžasný druhý tréninkový čas. Nicméně na předchozí slušné ýsledky nakonec nenavázal, když v sobotu hned dvaklrát spadl a nedělní  start mu nakonec zakázali lékaři.

O naprosto neuvěřitelný  úspěch v podobě  PÁTÉHO místa v kunbatuře 125 ccm se ale v prvním závodfě postaral mladíček z Rohatce u Hodonína Jakub Kornfeil, který se propracoval postupně na chvilku dokonce až na čtvrté místo, ale soupeř mu to na výhezdu hned vrátil. Závod byl vyhlášen jako mokrý, i když většina trati  byla suchá.

V každém případě Kornfeil dokázal, že i s netovární technikou se  dá dojet lépe, než na   chvostu startovního pole, jak jsme  byli u domácích jezdců v minulosti spíše zvyklí.....

Kubo, gratulujeme a jen tak dál!!

(15.08. 2010- 12,08 hod)

Z vítězství v nejslabší kubatuře se mohl radoval podobně jako před rokem Španěl Nicolás Terol, za ním skončili jeho krajané Pol Espargaró a Esteve Rabat.

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   CRASH moto když pršelo MČR+ALPE ADRIA Most 2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose