www.car.cz
 

Na Slovakiaring se chystá i tým BRT
     17.8.2010 23:25 - tisková zpráva


NA SLOVAKIARING JEDE BRT V PLNÉ A SILNÉ SESTAVĚ

Most, 16.8.2010

Celý Bohemia Racing Team je opět na cestě. Další podnik slovenského okruhového mistrovství se totiž koná na Slovakiaringu a kompletní osazenstvo týmu sem míří už s opravdu pádným rozhodnutím, že Filip Sládečka potřebuje získat další body do mistrovské sbírky. Tým tentokrát nasadí hned tři vozy Audi A4 DTM a jedná se dokonce o startu čtvrtého!

Mechanici provedli opět skutečně důkladnou repasi techniky a banální technický problém, který způsobil zablokování brzd při předchozím mosteckém podniku, už by skutečně hrozit neměl. Slovenský podnik bude zajímavější o to, že i jindy zaneprázdněný Ján Daniš bude moci přijet a provětrat spoilery speciálu Audi A4 DTM v oranžovém provedení. Tým navíc pro tento podnik přizval ke spolupráci i dalšího slovenského pilota Tonyho Kiabu.

„Slovenský okruhový šampionát bereme opravdu hodně vážně,“ řekl manažer BRT Petr Najman. „Dva předchozí podniky nám technicky nevyšly a je jasné, že Filip potřebuje bodovat. Myslím si, že tentokrát to vyjde. Budeme v opravdu silném složení a kromě sprintů chceme jet i vytrvalostní tříhodinovku,“ dodal.

Sládečka nadále vede bodovací tabulku slovenského okruhového mistrovství, ale jeho náskok se povážlivě ztenčil. Spritový závod na zbrusu novém okruhu u Orechovej Potoně by měl jeho nadvládu opět upevnit.

Kategorii vozů nad dva litry čeká první oficiální měřený trénink v pátek ve 14 hodin a 20 minut. To bude trénink na sobotní večerní tříhodinovku. Páteční trénink na první sprint se jede v 17 hodin a 10 minut. Závod pak přijde na řadu v sobotu v 10 hodin a 20 minut. Tříhodinovka startuje v sobotu v 18 hodin. V neděli v 10 hodin začne kvalifikace pro druhý závod, který pak odstartuje odpoledne ve 13 hodin a 50 minut.

Odkazy

www.brt.cz

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Historici na Nordschleife od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose