www.car.cz
 

Mičánkův svěřenec Tomáš Bugner na Slovakia Ringu pátý
     24.8.2010 15:04 - tisková zpráva


Bugner dojel ve druhém formulovém závodě na Slovensku pátý

Páté místo obsadil v nedělním druhém pokračování mistrovství České republiky v Potoni na Slovakiaringu ve formulové divizi 3 jezdec brněnské stáje Mičánek Motorsport Tomáš Bugner. Oproti prvnímu sobotnímu závodu se zlepšil o jednu příčku. Prvenství si vybojoval Tomáš Chabr.

"Bugner se v závěru sezony zlepšuje, což dokladují i jeho výsledky. V nedělním závodě podal bojovný výkon, za ním skončil i David Palmi," poznamenal šéf stáje Jiří Mičánek.
Ohnivého dramatu v nedělním závodě ve sprintu divize 4, v němž utrpěl popáleniny druhého a třetího stupně Polák Radoslaw Kordecký poté, co jeho ferrari po prudkém nárazu do svodidel ve velké rychlosti začalo hořet, se ani jeden z bratrů Mičánkových nezúčastnil.

Jiří Mičánek získal po vítězství v předcházejícím závodě v Mostě už s předstihem titul a na Slovensku proto sprinterský start neplánoval.

"Nechtěl jsem ale věřit svým očím, co jsem na okruhu viděl. I když na trať vyjel safety car, tak se jezdci riskantně předjížděli a hrubě porušovali pravidla. A v žádném případě nešlo jen o začátečníky, prohřešků se dopouštěli i věhlasní jezdci. Také havárie polského jezdce se stala už v době, kdy byl na trati safety car," nešetřil kritikou na hrubou nekázeň jezdců držitel pětadvaceti mistrovských titulů Jiří Mičánek.


Jiří Pošvář

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Srpnový okruhový Most, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose