www.car.cz
 

Pražský okruh - na Letiště Praha jen za 19 minut místo hodiny i déle !!
     26.8.2010 12:12 - tisková zpráva


Pražský okruh výrazně zkrátí cestujícím na Letiště Praha dobu jízdy

Otevření Pražského okruhu v jižní části města zkrátí řidičům, kteří se potřebují dostat na letiště Praha/Ruzyně, dobu jízdy o desítky minut. Mimo špičku bude nově možné cestovat z brněnské dálnice D1 k plzeňské dálnici D5 za 19 minut, což je dnes možné zvládnout průměrně za 37 minut, ve špičce i více jak za hodinu.

Nová část Pražského okruhu pomůže především cestujícím z Moravy nebo jižních Čech. „Otevření Pražského okruhu znamená pro Letiště Praha zhruba 100 000 cestujících ročně, kteří by jinak letěli spíše z Vídně či Bratislavy,“ řekl Stanislav Zeman, výkonný ředitel pro letecký obchod, marketing a řízení produktu Letiště Praha.

Navíc bude celý Pražský okruh opatřen na nových dopravních značkách cílem Letiště. „Řidiči se nyní nově ze své komunikace napojí ještě před Prahou na nový okruh a navigační systém je snadno a rychle dovede až na odbočku v Praze Ruzyni,“ doplňuje tisková mluvčí Martina Vápeníková.

ŘSD

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Pražský okruh před svým dokončením, srpen 2010, foto ŘSD

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose