www.car.cz
 

Barumka: čtvrtek nabízí večerní technické přejímky i s autogramiádou
     26.8.2010 12:32 - tisková zpráva


Při technické přejímce proběhne autogramiáda posádek

Hlavním programem čtvrtečního dne Barum Czech Rally Zlín bude večerní technická přejímka v prostorách zlínské sportovní haly Euronics. V jejím průběhu se uskuteční autogramiáda vybraných deseti posádek z popředí startovního pole v čele s továrním týmem Škoda Motorsport a tradiční společné fotografování posádek.

Technická přejímka se vrací po roce opět do zlínské sportovní haly pod zimním stadionem a je veřejnosti přístupná. Začíná v 19 hodin a techničtí komisaři jako první převezmou vůz se startovním číslem 63 Renault Twingo R2 Stephane Consaniho z Francie a poté budou postupovat až k startovnímu číslo 1, které má vedoucí jezdec průběžného pořadí Intercontinental Rally Challenge Juho Hänninen z Finska na voze Škoda Fabia Super 2000. Podle časového harmonogramu vůz finského jezdce přijde na řadu ve 20.50 hodin.

Přibližně ve 20.45 hodin vypukne oficiální autogramiáda, které se zúčastní desítka předních posádek, mezi kterými nebudou chybět jezdci Škoda Motorsport ve složení Juho Hänninen - Mikko Markkula, Jan Kopecký – Petr Starý. Autogramiády se zúčastní i vedoucí posádka českého šampionátu v barvách Škoda Delimax Czech National Team Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza, dále účast přislíbili loňští vítězové IRC britsko-irská dvojice Kris Meeke – Paul Nagle, francouzská dvojice Bryan Bouffier – Xavier Panseri, posádky Protonu Niall McShea – Marshall Clarke, Keith Cronin – Barry McNulty, Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát a další. O půl desáté poté proběhne společné focení první třicítky posádek ze startovní listiny doplněné o Daniela Oliveiru z Brazílie a sympatickou Burcu Cetinkaya z Turecka.

Technická přejímka bude pokračovat po jednadvacáté hodině druhou polovinou startovního pole od startovního čísla 64 až do čísla 131. Vstupné na technickou přejímku činí 60 Kč nebo ke vstupu opravňuje visačka volný vstup. Vchod pro diváky je připraven z prostranství od zimního stadionu, podrobnější mapku technické přejímky najdete v oficiálním programu soutěže, který je v prodeji na vybraných místech Zlínského kraje od minulého týdne.


Ve Zlíně 25. srpna 2010 Roman ORDELT
tiskový mluvčí
BARUM CZECH RALLY ZLÍN

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky na Nurburgringu a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose