www.car.cz
 

BUSem na vyhlášenou Rallye legend 2010 do San Marína
     26.8.2010 12:41 - Pavel Jelínek


Sezóna pomalu končí, přičemž jedním z jejich vrcholů bude také letos říjnová Rallye legend 2010 v okolí San Marína. Tato lokalita je z Česka - např. z Brna, vzdáílena nějakých tisíc km. Což je na jednu stranu dálka, která se dá při střídání dvou a více řidičů v autě "ujet" a zvládnout, na druhou stranu je to již poměrně náročné, zejména, když má poté následovat třeba celodenní fotografování při vlastní akci.... Nebo i jen  celodenní sledování vlastní  akce.



Proto nabízíme zájemcům nejen z řad našich kolegů fotografů, ale komukoliv z českých a moravských fandů ( klidně i slovenských atd ...)  motorsportu a krásných závodních aut, účast na této akci, ale s dopravou autobusem !!!! Tedy v pohodlí a bez stressu z  lámání tisíců km za volantem !!

Odjezd plánujeme ve čtvrtek 7. číjna  odpoledne až večer, takže příjezd do místa dění bude v pátek ráno před začátkem všeho hlavního. Uvidíme dopolední shakedown a každý individuálně může procházet městem a prohlédnout si jednotlivé závodní vozy, které byly hvězdami rallye v minulosti, ale které jsou stále ještě krásné i rychlé. V pátek večer pak startuje první etapa.

V sobotu se pak uskuteční to hlavní, včetně vyhlášené speciálky  na kraji města, kde je k vidění několik průjezdů každého vozu. Následovat  bude přesun na  vyhlašování vítězů, kde bývá k vidění   i mnoho radostných  "koleček" v jejich podání,ale i v podání dalších posádek.

Podrobný program pak je ještě v jednání.!!!!!!!!!!!!!!

Více a  kontakt pro poslání příhlášky ZDE


 
 
Fotogalerie:   Sraz amerických aut objektivem Mirka Knedly seniora

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose