www.car.cz
 

ADAC GT MASTERS: Martin Matzke na Nürburgringu vybojoval pole position
     27.8.2010 23:09 - tisková zpráva


Martin Matzke na Nürburgringu vybojoval pole position

Kvalifikaci v pátek na Nürburgringu vyhrál absolutně nejrychlejším časem 2:01.640 Martin Matzke na voze BMW Alpina B6 GT3 a zajistil si tak pole position pro sobotní závod německého mistrovství ADAC GT MASTERS. Jeho německý kolega Andreas Wirth získal také skvělou pozici do startu druhého závodu, který se jede v neděli. Zajel čas 2:01.869, což mu zajistilo třetí místo.

„Tento okruh patří mezi moje oblíbené. Vše naprosto dobře fungovalo, a tak se nám s Andreasem podařilo zajet výborné časy. Já jsem naplno využil zkušenosti, které na tomto okruhu mám z minulých podniků, a moc se těším na svoje již druhé pole position tento rok,“ řekl po kvalifikaci šťastný Martin Matzke.

Před začátkem kvalifikace začalo hustě pršet, ale trať rychle osychala, tak se jelo na suchých pneumatikách. První závod začíná v sobotu přesně v poledne a na start se postaví 23 vozů kategorie GT3.

Podnik lze sledovat v přímém přenosu na německé satelitní stanici Kabel Eins, která vysílá nekódovaně ze satelitu ASTRA.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Martin Matzke v Jaramě 2010, foto týmu P.Gabriel

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose