www.car.cz
 

Barumka bude v televizi na kabelovce aktuálně hned v noci.
     tisková zpráva


Následující víkend, kdy ve Zlíně opět zaburácejí motory závodních aut, bude pro rallyové fanoušky opravdu vydatný. Kromě osobní návštěvy trati Barum rally Zlín se totiž mohou kochat pohledem na závodní speciály i v době, kdy na rychlostních zkouškách nebude ani živáčka.
 
Gama Video Studio Prostějov totiž pro příznivce rallyového sportu připravilo na každý soutěžní den záznam z jednotlivých etap Barum rally Zlín. Čtvrthodinový blok aktualit bude vysílán na kabelové televizi TV NET v lokalitě Zlín a Otrokovice. „Podobný koncept, jako uplatňuje ČT v případě Rally Bohemia se nám zdá pro diváka nezajímavý. Ten je totiž v době vysílání pořadu na trati rallye, proto jsme se inspirovali Eurosportem a zařadili na každý večer sestřih proběhlé etapy,“ prozradil nám koncepci záznamů spolupracovník studia Martin Konečný.
 
Vysílací schéma je tedy následující: V pátek a v sobotu se premiéra pořadu objeví na obrazovkách TV NET ve 22.30, první repríza pak ve 23.00. V neděli to bude ve 20.00 respektive ve 20.30. Kromě toho poběží tento záznam každý následující den ve vysílaném bloku, a repríza se tudíž bude opakovat každou sudou hodinu. Součástí pořadu budou aktuální záběry z dané etapy, rozhovor s momentálním lídrem startovního pole, v pátek a v sobotu také pozvání a divácké tipy na etapu následující.
 
V neděli pak bude místo diváckých tipů vyhodnocena videosoutěž, kterou vyhlásila Barum rally Zlín ve spolupráci s Gama Video studiem Prostějov.
 
Velmi náročná bude technická příprava těchto pořadů. Zajímavostí je, že místem výroby se stane zlínská radnice, kam se v době konání rallye přestěhuje celé televizní studio. „Musíme přestěhovat veškeré vybavení až z Prostějova, což nám zabere celý den. Věřím ale, že vynaložená námaha bude stát za to,“ doufá šéf Gama Video Studia Prostějov Jiří Martinec.
 
„Už předem jsme domluvili veřejné projekce v Star Clubu Zlín-Kúty, Bowling Pizze Delvita a K2 Bowling Stakehousu Vršava, abychom zprostředkovali záběry z barumky co nejširšímu obecenstvu. V uvedených lokalitách se bude pořad vysílat vždy po celou noc po skončení etapy,“ dodal Jiří Martinec.
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose