www.car.cz
 

Barum rally: Rozhlasová stanice poskytne aktuální servis i anglicky
     tisková zpráva


 Mediální partner Radio Kiss Publikum připravuje na svých frekvencích 90.3/96.5 rozsáhlé zpravodajství z průběhu letošního 34. ročníku Barum rally Zlín. Pokud budete sledovat rally podél jednotlivých úseků rychlostních zkoušek, vyplatí se vám mít nablízku rozhlasový přijímač.

Regionální stanice Kiss Publikum nabídne po dobu konání soutěže téměř nepřetržité zpravodajství, neboť každou hodinu se uskuteční dva aktuální vstupy. A to nejen v českém jazyku, ale pro zahraniční návštěvníky zlínské rally i v anglickém jazyku. Dále komentáře, zprávy, aktuální situace v dopravě a rozhovory, to vše pokud si naladíte frekvenci 90.3/96.5. Již ve čtvrtek 26. srpna můžete slyšet zajímavé rozhovory z průběhu odpoledního shakedownu a večerní technické přejímky.

V pátek začíná vysílání, v odpoledních hodinách zpestřené přímou reportáží z prostoru startu pod zlínským Velkým kinem. V sobotu uslyšíte všechny informace v době 7 do 24 hodin a v neděli je připraveno překvapení v podobě živého vysílání rádia. A to od 7 do 19 hodin vysílání LIVE! přímo z náměstí Míru ve Zlíně. Mikrofonu se ujme zkušený odborník rallysportu Jan Vaškovič, s dalšími informacemi posluchače seznámí Růžena Vorlová a Miroslav Pakr.

Nejrychlejší zprávy z Barum rally Zlín, živé vysílání, nejrychlejší výsledky, rozhovory, reportáže, informace z trati, dopravní zprávy – to vše na rozhlasových vlnách Kiss Publikum 90.3/96.5. Další informace získáte na www.kisspublikum.cz

tisk info

Roman ORDELT
Agentura ZLIN PRESS production
hlavní menu


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose