www.car.cz
 

Uwe Nittel má letos již splněno
     1.10.2010 12:44 - tisková zpráva


Buggyru stávka nezastaví!

Přestože dnes Španělskem zmítá generální stávka, nacházely se soupravy týmu Buggyra International System před polednem cca 50 kilometrů od Madridu.
Před vstupem na území Španělska udělali mechanici nezbytné kroky. "Jediné, co jsme věděli, bylo, že stávka bude. Nikdo nám ale neřekl, v jakém rozsahu. A jestli například budou pracovat pumpaři na soukromých pumpách. Proto jsme se rozhodli doplnit palivo ve Francii," řekl v telefonickém rozhovoru Vojta Loupal.

"Zatím jsme projeli Španělskem bez problémů, ubylo aut na cestách. Na mýtných bránách se ale vybírá. Stávka, nestávka, cizince je potřeba kasírovat."

Uwe má splněno
Přestože letos nebude Buggyra slavit v Jaramě poprvé po třech letech zisk mistrovského titulu, již dnes lze angažmá Uwe Nittela považovat za velmi povedený tah.


Německý nováček v českých službách má před posledním podnikem sezóny přes neúčast na závodech v Misanu a Smolensku jistotu umístění v první desítce, čímž překročil naděje do něj vkládané. "Původně měl Uwe pomáhat především s testováním a vývojem vozu. Nakonec to dopadlo tak, že mě v několika závodech porazil. Asi s tím bude muset něco dělat," smál se David Vršecký. "I když to tak na základě mých letošních výsledků možná asi, hodně nám pomohl."

Samotný Nittel si pak podle vlastních slov jede do Jaramy závod užít. Pouze dvoubodový náskok na desátého Janieca ho nechává v klidu. "Pokud mě Janiec celkově porazí na základě jediné podivné penalizace, kterou jsem dostal na jeho domácím okruhu v Le Mans, nedá se nic dělat. Ať si to hezky užije. Jako v každém z předchozích závodů se budu snažit podat co nejlepší výkon. Z vlastní zkušenosti vím, že když do toho dá člověk všechno, ve většině případů to dopadne dobře. Nebo má alespoň sám ze sebe dobrý pocit," řekl Uwe po příletu do Madridu.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky v Mostě 2010, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose