www.car.cz
 

Počítačový simulátor závodů trucků a navíc ZDARMA
     2.10.2010 09:33 - tisková zpráva


Máme vlastní videohru !

Překvapení jsme připravili pro milovníky počítačových her. Spolu se svým továrním partnerem automobilkou Renault jsme totiž vydali vlastní počítačovou hru, která je živým simulátorem závodů trucků. Hra je přitom zcela zdarma.


„Naši fanoušci, nebo prostě jen milovníci počítačových her a automobilových simulátoru si ji totiž mohou volně stáhnout na internetu,“ ubezpečil o novince, která je k dispozici od minulého čtvrtka manažer Karel Neffe.

Videohru vydal Renault a zachycuje na ni věrnou kopii našich závodních tahačů. Hráči si mohou zkusit čtveřici náročných závodních tratí a dokonce si zahrát online v šestnácti protivnících a to přímo v našich vozech Renault Premium Racing. Chybět tak nemohou ani jména a profily jezdců Markuse Bösigera a Markuse Oestreicha, kterým aktuálně patří druhá a čtvrtá příčka průběžného hodnocení evropského šampionátu trucků.Hru je možné stáhnout v plné verzi na webových stránkách http://www.renault-trucks.com/truckracing/ .

Novinku jsme představili také na právě probíhajícím mezinárodním veletrhu IAA Autosalon v Hannoveru, kdy si ji návštěvníci mohli vyzkoušet na speciálně připraveném simulátoru přímo za účasti obou našich závodních jezdců Markusů Bösigera a Oestreicha. V Hannoveru jsme se přitom setkali s velkou vlnou zájmu nejen o hru samotnou. Prezentovali jsme se novinářům a veřejnosti a představili své úspěchy i plány. „Musím říci, že veletrh jsme si celkově všichni užili.

Prezentovali jsme se jako tým, který má vysoké ambice. Jsem rád, že jsme potěšili naše partnery, kteří s námi pojedou i do další sezony, ve které dojde k určitým změnám a rozhodně velkým překvapením,“ usmál se zatím nekonkrétně šéf stáje Mario Kress.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA Truck Prix Most 2010 objektivem V. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose