www.car.cz
 

Dnes v Brně Supermoto SHOW. V lednu opět halový motokros v areálu BVV !!
     2.10.2010 09:44 - Pavel Jelínek


První říjnová sobota bude opět u  brněnského obřího obchodního centra Olympia patřit dnes již tradiční show, nazvané Olympia supermoto night show 2010. Vše začíná již v dopoledních  hodinách  tréninkovými jízdami a odpoledne a večer úpak navazují dva samostatné závody. ( se samostatným vstupným na každý z nich).

Vzhledem k sousedství s obchodním centrem je   návštěvu akce  možné snadno spojit s nákupem v různých obchodech a obchůdcích, přičemž večerní závod zasvětel reflektorů má jistě zajímavou kulisu. Novinkou je tentokrát obrácený směr závodění, než  v minulých čtyřech ročnících, takže pro závodníky bude trať vlastně zcela nová.

Letos se do Brna po několika letech opět vrací závodníci na skůtrech, přičemž startovní listiny (všech vypsaných kategorií) jsou slušně naplněny. A vzhledem k tomu, že na rozdíl od všech ostatních závodů supermota v českém šampionáítu je tento závod mnohem lépe propagován, bývá zde i podstatně lepší divácká kulisa. Jezdci i diváci se tedy mohou  těšit.

Pořadatelská agentura odhalila i další plány. Již za zhruba tři měsíce se totiž pojede tradiční halový superkros. Namísto malého Ronda ale podobně , jako letos při zkušební  freestylové premiéře, zavítá do jednoho z pavilónů v areálu BVV. Především se ale nepojede vbřeznu, jako letos, kdy byla akce  součástí veletrhu Motocykl, ale již ve druhé půlce  ledna 2011 ( pravděpodobně - termín se ještě  upřesňuje). Fandové  tedy mohou   k vánocům dostat  pěkný dárek v podobně vstupenky :-))

 

 

Pavel Jelínek

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Offroad Maraton v Ústí nad Labem - foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose