www.car.cz
 

8. Rallye legend San Marino startuje za pár hodin
     7.10.2010 00:31 - Pavel Jelínek


8. Rallye legend San Marino 2010 odstartuje již  v pátek 8. října v 19.30 hodin. Předtím proběhnou tradičně přejímky a také dopolední shakedown.

 První etapa se čtyřmi rychlostními zkouškami se tedy pojede až  do  pozdních nočních hodin, sobotní program  pak pokračuje až od 12 hodin závěrečnými 6 zkouškami, včetně okruhové speciálky s několika průjezdy každého kola, která se nachází   přímo na okraji centra soutěže.

Program soutěže začíná již ve čtvrtek v 17 hodin prezentací italské mutace biografie Juhy Kankkunena. který na akci  samozřejmě nebude chybět, či promítáním filmu Rally Emotions. Pořadatelé připomenou i různé  epochy značky Lancie s Juhou Kankkunenem, Miki Biasinonem či Sandro Munarim a dalšími věhlasnými jezdci ,které je  v plánu od 15 hodin, následovat budou v půlhodinových intervalech představení Formule 1 a Moto GP. Fandové uvidí rovněž  Jacky Ickxe, Alessandro Nanniniho, či Graziana Rossiho a Audi se připomene oslavou výročí 30 let Quattro s Walterem Röhrlem.

Zajímavou světovou premiérou bude také představení Lancie ECV1, prototypu navazujícím na Lancii Delta S4 pro plánovanou, ale zákazem béček nakonec bohužel nerealizovanou skupinu S.

Podrobný program v aréně zde

Startovní listiny najdete zde a další info samozřejmě  také na oficiálních stránkách soutěže : http://www.rallylegend.com/ 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose