www.car.cz
 

Uwe Nittel Nováčkem roku a přebral cenu pro autora největšího crashe
     13.10.2010 13:30 - tisková zpráva


Buggyra má talent!

Přestože letos David Vršecký neobhájil titul mistra Evropy, nezůstala ani letos Buggyra bez ocenění. Uwe Nittel se stal po zásluze Nováčkem roku a přebral cenu pro autora největšího crashe!

Německý jezdec tak jde ve šlépějích dvou největších osobností Buggyry Martina Koloce a Davida Vršeckého. Zatímco Martin získal trofej Crash 1997 za legendární bouračku s Lutzem Bernauem v anglickém Thruxtonu, David se stal nejúspěšnějším nováčkem v sezóně 2002. "Už před vyhlášením jsem řekl, že pokud se někdo v mém věku stane nejlepším nováčkem, je to trochu úsměvné, ale každopádně mám radost," řekl v reakci na výsledek Uwe Nittel. A rozhodně nepodceňuje ani cenu pro největšího "bourače".

"K závodům trucků střety patří, lidi mají bouračky rádi a nejde o život. I když slavný crash Koloc – Bernau jsem viděl na fotkách a musím sebekriticky přiznat, že se mám co učit."

K cenám pro svého letošního parťáka se vyjádřil i David Vršecký. "Nedá se nic dělat. To, na co jsme s Martinem tvrdě dřeli, vybojoval Uwe během jediné sezóny. Takže gratuluji," řekl David se smíchem.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA Truck Prix Most 2010 objektivem V. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose