www.car.cz
 

V Moste se pojede Triolacup, který doplní tuning.
     22.10.2010 13:05 - tisková zpráva


CARBONIA FK TUNING SHOW 2010 - Poslední Mega tuning sraz v roce 2010 na Autodromu Most

Team Carbonia a Triolacup Vás zvou na tuningový sraz, který se koná na Autodromu v Mostě v rámci automobilových závodů na okruhu seriálu Triolacup.

23.10. ráno se otevřou brány Mosteckého Autodromu pro všechny milovníky rychlých a krásných vozů. Pro tuningové nadšence je tato akce poslední možností vystavit své skvosty a pro návštevníky je připraven nabitý doprovodný program, v němž nebudou chybět soutěže o hodnotné ceny (např. o nej upravený vůz, divácké losování o svezení závodním vozem, soutěž na čas o nejrychlejší výměnu kol na závodním voze aj.), dále pak taneční vystoupení skupin, simulátor F1, prezentace vozidel s přestavbou LPG, účast PČR s ukázkou: Passat R36, laser radar Octavia, pyrotechnická jednotka aj. focení s hosteskami, exhibice Motokára vs. Pitbike – kde si návštěvníci budou moci vsadit na vítěze sprintu a výtěžek bude věnován na nadaci Truck Help, která je jedinou nadací v ČR jež se stará a pomáhá dětem kteří přišli o tátu – řidiče profesionála v dopravních nehodách při výkonu povolání (nákladní + autobusová doprava).

Také vystoupení Basta Team Cheerleaders – 28mi nás. mistrů ČR, 3.místo na mistrovství světa v Cheerleaders v Paříži.

Výhodou je také možnost sledovat závody na okruhu přímo z depa. Celým dnem Vás bude provázet bavič a moderátor Petr Říbal na americkém Showtruck, který slouží jako exkluzivní podium a při váze 13tun disponuje 350PS. Samozřejmostí budou volné jízdy na okruhu, občerstvení, stánkový prodej, prezentace firem, prodej FK zboží a doplňků za akční ceny aj.

Odpoledne náš program nekončí, nezapomeňte na spanilou jízdu městem Most a přesun do Motokárové haly na další bohatou show, kde bude probíhat soutěž na motokárách o Pitbike 110ccm, poté after párty s pěnovou show, erotickou myčkou, promítání tuningové fotogalerie na plátně 3x3m, disco, resident DJ, volná zábava s půlnočním překvapením.

Další informace o akci naleznete na www.tuning.carboniacup.cz  
http://www.autodrom-most.cz/


Tešíme se na Vás! Přijeďte se pobavit s přáteli i Vy!

team Carbonia

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Paříž 2010 - okem a objektivem Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose