www.car.cz
 

Patrik Nemec se v Mnichově setkal s Adrianem Sutilem
     3.11.2010 12:00 - tisková zpráva


Patrik Nemec se setkal s Adrianem Sutilem

Patrik Nemec se při své návštěvě německého města Mnichov setkal s jezdcem seriálu formule 1 Adrianem Sutilem. Současného pilota indického týmu Force India zajímalo, jak probíhají závody v populárním českém seriálu Octavia Cup, naopak slovenského závodníka zajímalo prostředí závodů Grand Prix.

„V Mnichově jsem byl navštívit mého kamaráda Luboše, který se velmi dobře zná s Adrianem. Zkusil mu zavolat, jestli náhodou není u svých rodičů v Mnichově, aby mě s ním seznámil. Měl jsem štěstí, že Adrian byl právě v Německu,“ uvedl Patrik Nemec.

Patrik Nemec se samozřejmě zajímal o zákulisí Velkých cen, naopak byl velmi mile překvapen, když ten samý zájem projevil i Adrian Sutil o Octavia Cup, ve kterém skončil slovenský jezdec na třetí pozici v konečném hodnocení šampionátu. „Povídali jsme si samozřejmě o zákulisí Grand Prix, simulátorech a Adrianových začátcích v motorsportu. Adrian povídal, že jejich simulátor je z 99% totožný s realitou, a že si podle něj dělá výchozí nastavení formule, což mě překvapilo. Následně jsme zabrousili na závody Octavia Cupu a k jeho zkušenostem s mosteckým autodromem,“ dodal k setkání Patrik Nemec.

Jak Patrik Nemec, tak jeho kamarád Luboš dostali od Adriana na následující rok pozvánku na mimoevropskou Grand Prix, čehož chce samozřejmě slovenský jezdec využít. Naopak Adrian dostal pozvání na jeden z podniků nadcházejícího ročníku Octavia Cupu.


http://patriknemec.com/ 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010 a noví mistři třídy z týmu ČSMS, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose