www.car.cz
 

Zdravotní sestřička z Velké Británie oběhne nejen Masarykův okruh
     3.11.2010 12:10 - tisková zpráva


Sestřička z Británie oběhne Masarykův okruh, aby pomohla potřebným

Miluje motocyklové závody MotoGP, za své poslání považuje pomoc druhým a ráda sportuje. Britská zdravotní sestřička Az Heydari spojila všechny tyto své vlastnosti a rozhodla se oběhnout všechny světové okruhy, na nichž se koná Mistrovství světa silničních motocyklů.

Svým úsilím poutá pozornost na dobročinné aktivity, kterými podporuje charitativní organizaci Riders for Health při MotoGP. Lidé z celého světa mladé ženě svými příspěvky na internetových stránkách http://www.justgiving.com/pablo46 pomáhají dosáhnout jejího cíle, kterým je vybrat 15 tisíc liber (asi 420 tisíc korun). V současné době už na účet připutovalo přes 60 % kýžené částky, tedy něco přes 9 tisíc liber.

Na Automotodrom Brno dorazí zdravotní sestřička z intenzivní péče britského Maidstone Hospital 10. listopadu 2010.


Riders for Health je oficiální charitativní nadací společnosti Dorna, která je pořadatelem mistrovství světa MotoGP. Úkolem Riders for Health je učit africké zdravotníky jízdě a péči o motocykly a auta, aby se zlepšila či vůbec umožnila dosažitelnost lékařské služby. Spoluzakladatelem nadace je například slavný závodník Randy Mamola.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010 a partnerské posádky objektivem Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose