www.car.cz
 

David Vršecký v Tunisu premiérově i za volantem Tatry !
     5.11.2010 22:24 - Pavel Jelínek


Vršecký bojuje v Tunisu
Dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů prožívá od pondělka svou premiéru v závodech cross country,
když se jako člen posádky Czech Dakar Teamu ve složení Marek Spáčil, David Vršecký a Emil Baumgartner účastní prestižní tuniské El Chot Rally. 

Mistr Evropy po prvních ostrých  km ve zcela jiném terénu neskrýval své nadšení: "Je to úplně něco nového, než když člověk krouží po okruhu. V okamžiku, kdy jedete neznámým terénem, byť podle itineráře, se musíte stoprocentně soustředit. Nástrahy čekají na každém kroku. Zatím se učím číst terén, cítím, že mi chybí správný odhad." 

"Příliv adrenalinu je ve srovnání s okruhovými závody podobný, ale podstatně delší,"
dodává dále David. Navíc už v Tunisu zatím krátce na přejezdu vyzkoušel i svezení za volantem zelené Tatry. A Marek Spáčil údajně plánoval, že se David sveze za volantem i přímo v písku... takže David  bude moci vstřebávat  zcela nové zkušenosti.

Více v  oficiálních tiskových zprávách týmu, kterému se v Tunisku až tak moc nedaří. Má problémy s dohušťováním pneumatik a nyní  už jede pouzemimo soutěž. Hlavním cílem týmu je ale testovat a testovat, takže o výsledek zde  až tak nešlo.

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování na Dakar 2011 s Davidem Vršeckým v píscích u Senice

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose