www.car.cz
 

Chtěl vyhrát kšiltovku. A nakonec viděl osobně zlatého Abaju ve Valencii
     11.11.2010 13:14 - tisková zpráva


Chtěl vyhrát týmovou kšiltovku.
Místo toho letět do Valencie a sledoval, jak Abraham přepisuje historii

Dárek, na který se nezapomíná, dostal fanoušek motocyklů Miroslav Kazda.
Když před lety sledoval za nataženou šňůrou u silnice v brněnských Bosonohách výkony legendárního závodníka Františka Šťastného, ani ve snu by ho nenapadlo, že jednou bude historické mezníky českého motosportu sledovat přímo ze závodního boxu nejlepšího tuzemského jezdce.

Přesně to se ale stalo. Miroslav Kazda ve společné soutěži Automotodromu Brno a televize Nova Sport vyhrál cestu na Mistrovství světa silničních motocyklů do Valencie. S týmem Cardion AB Motoracing strávil celý víkend.

Přiznávám se. V soutěži jsem patřil k čepičářům. Čepice AB Cardion by se mi hodila. Začátkem května, kdy se soutěž rozjela, jsem dopisoval svůj román a vyfabuloval jsem si příběh o Velké ceně v Brně, o motocyklovém závodění, o závodnících a o tom, jak jsem se dostal do depa a s mým tatínkem a pak až na hlavní tribunu,“ líčí Kazda.

I když to nakonec nebyla čepice, i když to nakonec nebylo ani Brno, pan Kazda si své tajné přání přece jen splnil. S týmem Karla Abrahama odcestoval do Valencie. „Byl jsem při tom! Nejenom ve Valencii, nejenom přímo na okruhu Ricardo Tormo, nejenom v paddocku, ale přímo v jeho boxu! Vážení, já vám byl tak blízko, že jsem si mohl na to štěstí sáhnout. Jako když vylezete na kopec a sáhnete si na duhu,“ popisuje šťastně Kazda, který mohl být u Abajova vítězství v závodu Moto2.

Více fotografií naleznete na: www.e-kniha.com/gp-valencie-2010-s-ab-cardion.html
Blog: www.e-kniha.com/jsou-veci-ktere-si-za-penize-nekoupite-ii.html

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jakub Kornfeil v závěru sezóny 2010 ve Valencii, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose