www.car.cz
 

Vršecký vytřepal z kombinézy písek a testoval s Buggyrou
     11.11.2010 13:21 - tisková zpráva


Testovací klasika

Dnes dopoledne zahájil tým Buggyra International Racing System testováním v Mostě závodní sezónu 2011. Nikdo z nejbližšího okolí roudnického týmu nepochybuje o tom, že bude úspěšnější, než sezóna právě skončená.

"Zatímco loni jsme začínali prakticky z ničeho, letos máme spoustu dat a poznatků z ostrých závodů," neskrývá optimismus závodní inženýr Robin Dolejš. Podle jeho názoru neovlivní negativně zdárný vývoj Buggyry 2011 ani Vršeckého angažovanost v Rally Dakar. "Toto testování je především o vyhodnocení výsledků z loňské sezóny. Ačkoli nám především její poslední část nevyšla, posouvali jsme se pořád kupředu. Na to chceme navázat."

Ačkoli většina týmů své testovací záměry nezveřejňuje, David Vršecký neskrývá, že největší rezervy spatřuje v chování zadní nápravy. "Chystáme se udělat jednu velkou změnu, na jejíž realizaci nebyl v průběhu sezóny čas. Kromě toho auto vypadalo po Nürburgringu a Smolensku velmi dobře, v té chvíli jsme proto usoudili, že nemá cenu riskovat," řekl David s tím, že Buggyra opět vsadila na testovací klasiku. "Jedno auto pojede s letošní konfigurací, druhé s nastavením pro příští sezónu. V této chvíli si nepřipouštíme, že by to nevyšlo a museli začít od úplného začátku. Nemáme k tomu sebemenší důvod."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Test Buggyry v Mostě, listopad 2010 , foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose