www.car.cz
 

Hyundai útočil nejen v Monte Carlu. Útočí také na český trh
     tisková zpráva


Oznámila to Veronika Jakubcová ze společnosti Hyundai Motor CZ, která je oficiálním distributorem vozů Hyundai v České republice.

Atos Prime si budou moci zájemci koupit ve třech úrovních výbavy, nejdražší verze bude podle Jakubcové za 250.000 Kč. Všechny verze budou mít pětidveřovou karoserii a motor o obsahu 1,1 litru. Podle Jakubcové jde o stejný motor, jaký je i ve voze Hyundai Getz.


Základní technické údaje vozu ATOS Prime
délka vozu: 3565 cm
šířka vozu: 1525 cm
výška vozu: 1570 cm
rozvor: 2380 cm

Atos Prime tak bude dalším levnějším vozem, kterého by se měli čeští spotřebitelé letos dočkat. Francouzská automobilka Renault chce koncem roku uvést na trh v Rumunsku a ve střední Evropě včetně České republiky vůz, jehož cena bude začínat na 5000 eur (asi 160.000 korun). Ekonomický ředitel Renaultu François Hinfray nedávno oznámil, že vůz bude vyráběn především v Rumunsku, kde Renault koupil automobilku Dacia, a také v Rusku a v ĺránu. Mezi zeměmi, kde se auto bude prodávat, jmenoval vedle Rumunska a České republiky také Polsko, Maďarsko a Chorvatsko.

tisk info - Hyundai Motor CZ


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose