www.car.cz
 

Davida Vršeckého čeká po testování testování , ale v písku !!
     16.11.2010 12:28 - tisková zpráva


Davida čeká testování

Od pátku do neděle proběhne na polygonu ve slovenské Senici v rámci přípravy na Rally Dakar 2011 další testování Czech Dakar Teamu. Nový kopilot týmu David Vršecký nebude pochopitelně chybět.

Dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů se na Slovensko těší. "V Senici i Tunisu jsme jeli druhou Tatru, teď budeme testovat ostré auto na Dakar," prozradil David, který se snad konečnou platností zbavil nepříjemné virózy. "Už se cítím o hodně lépe, pomalu začnu dělat na fyzičce a nabírat sílu. Vím, že mě čekají tři hodně perné dny, ale jak jsem se mohl v blízké minulosti přesvědčit, Dakar je o síle, bolesti a vůli."

V průběhu víkendu si David "střihnul" v rámci akce jednoho z klíčových sponzorů Buggyry společnosti Nutrend další závod. Z Olomouce si odvezl cenu pro nejrychlejšího motokárového jezdce, jeho modrý tým pak slavil suverénní vítězství. "Měl jsem dobré spolujezdce. Závod jsem jim hezky rozjel a pak se jen kochal tím, jak ostatní hoši navyšují náskok. Škoda jen, že něco podobného nebude možné na Dakaru," litoval David se smíchem.

 

Buggyra

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   CDT na tuniské ElChott rallye 2010 - 1.den, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose