www.car.cz
 

Armádní STOP dakarskému testování ve slovenských píscích u Senice !!
     19.11.2010 22:26 - Pavel Jelínek


Před pár týdny slovenské ministerstvo vnitra v podstatě týden před startem zakázalo  uspořádání již se rozjíždějící Baja Slovakia. Následovala menší mediální přestřelka, když už máme u nás i na Slovensku, tu  "demokracii" - a nyní se "ozvalo" opět  ministerstvo a jeho  úředníci a potentáti, aby se ukázalo , kdo je silnější.

Nakonec to pak podle našich informací dopadlo tak, jak  to už jednou před časem dopadla. Vše vyústilo v konečný verdikt :"Zákaz akychkolvek aktivít vo Vojenskom priestore Záhorie, ktore nesúvisia s činnostou a ulohou Ozbrojených síl v spoločnosti....."

No jo -  jak známo, prostor využívali  roky i "Dakaráci" k přípravě na Dakar, protože je na dohled a naskýtal poměrně ideální písečné podmínky k otestování  vozů.... A ještě před několika málo dny se zde testovaly třeba Tatry Spáčilova, či Tomečkova týmu. A Spáčil s Vršeckým zde  měli testovat také o tomto víkendu, ale již na ně dopadl zmíněný zákaz !!

Tým se tedy objeví u Pohořelic na jihu Moravy. Ale  slovenských písků je jistě  škoda. Armáda zde  testování nechce, přestože z toho   měla i docela slušné  finanční zisky... Uvidíme, jak po změně ministra a jeho  úředníků. Do té je ale  zřejmě ještě relativně daleko :-((

 

Pavel Jelínek

šéfredaktor

 

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování Letka Týmu v píscích u Senice, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose