www.car.cz
 

Dakar 2011 a přípravy na něj v týmu Petera Mikuly (Toyota 120 )
     21.11.2010 20:22 - tisková zpráva


Ve volném , svátečním dnu, testoval Vinland Dakar team v Bělé pod Bezdězem. Po několika zdokonaleních na voze, se vůz dostal k vyzkoušení do rukou pilota týmu – Petera Mikuly.
Ten stabilizoval posádku s dlouholetým motoristickým přítelem Ivanem Novákem. Ivan se zúčastnil v průběhu roku dvou podniků CEZ v kokpitu kakrdova isuzu. Bohužel nikdy nespatřil cíl soutěže. To se povedlo až na Silk way, kde byl za volantem Toyoty 120 ve skupině T2 Peter Mikula.

Celá nedávná podzimní Silk Way byla týmem pojata jako testování a stmelování týmu pro Dakar 2011.

To se nejen povedlo a posádka  dokonce dojela na 17. místě. Příprava vozu na Dakar vrcholí a dnes byly na pořadu nové tlumiče a jejich nastavení. Ve voze došlo k přemístění nádrže směrem dopředu. Proto bylo zapotřebí vyzkoušet a přestavit podvozek vozu. Bylo zdokonaleno chlazení , vyměněno turbo a namontován nový zadní diferenciál. Peter Mikula vyjádřil spokojenost s technickými zdokonaleními vozu. Především s uspokojením hodnotil přesunutí nádrže do středu vozu.

Jízdní vlastnosti se výrazně zlepšily a auto se jakoby zkrátilo.



zdroj: .rally-raid.eu

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testy Tatry CDT na Dakar 2011 v pískovně v Pohořelicích

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose