www.car.cz
 

Michal Pavlík s Morganem vítězem třídy E, čtvrtý absolutně a navíc jezdcem roku …..
     24.11.2010 22:43 - tisková zpráva


AERO RACING MORGAN CHALLENGE 2010: Michal Pavlík vítězem třídy E, čtvrtý v absolutní klasifikaci a ještě něco navíc…..

Definitivní tečkou letošního ročníku značkového seriálu Aero Racing Morgan Challenge se stal minulou sobotu slavnostní večer, jenž byl již tradičně pořádán ve starobylém hotelovém komplexu Weston Manor nedaleko Oxfordu. Deset závodů, které hostily výhradně britské okruhy Oulton Park, Castle Combe, Mallory Park, Cadwell Park a opakovaně Snetterton, Brands Hatch a Silverstone, k tomu šest desítek klasifikovaných jezdců a stejný počet jejich Morganů různých typů a úprav, tak to jsou složky, které daly vzniknout konečným výsledkům sezony 2010.

Jedenačtyřicetiletý brněnský jezdec Michal Pavlík s vozem Morgan 4/4 Competition startoval a také bodoval celkem v osmi závodech, což je právě maximum započítatelné do konečné klasifikace. Ve své dvoulitrové třídě E bezpečně zvítězil a to navzdory tomu, že jeho vůz disponoval pod kapotou pouze šestnáctistovkou Ford. V absolutní klasifikaci Aero Racing Morgan Challenge 2010 to nakonec vyšlo mezi šedesáti jezdci na čtvrté místo a při závěrečném předávání cen bylo k tomu všemu připraveno ještě jedno velké překvapení.

Letošní sezonu jsem měl možnost absolvovat s velmi dobrým vozem a jsem rád, že se mi podařilo stoprocentně využít jeho potenciál. Kombinace vítězství ve třídě a hlavně čtvrtého místo absolutně s šestnáctistovkou je něco, s čím jsem před sezonou nemohl počítat.

Za nejhezčí úspěch však považuji to, že jsem na závěrečném ceremoniálu obdržel putovní pohár, jímž bývá oceňován „jezdec roku“ a to za výkony a chování na dráze i mimo ni. Dostat cenu za to, že někoho předjedete je pěkné, ale ocenění tohoto druhu si vážím mnohem víc! Teď jen doufám, že se mi v příští sezoně podaří potvrdit a to nejen po sportovní stránce, že jsem si ho opravdu zasloužil“ dodává k vydařenému závěru vydařené sezony samotný jezdec.

Další informace a kontakty jsou na www.mp-morgan-racing.eu  a www.michal-pavlik.info .

Neprošlo jazykovou korekturou


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose