www.car.cz
 

Tatra pro Andrého pro Dakar 2011 předána v přístavu Le Havre
     25.11.2010 21:35 - tisková zpráva


Vozy pro Dakar 2011 předány v přístavu

24. a 25. 11. probíhají přejímky závodních a asistenčních strojů pro nadcházející ročník Rally Dakar 2011. Čeká je totiž dlouhá plavba přes oceán do Buenos Aires.

Za náš tým se dakaru zúčastní posádka Andrého Azeveda a asistenční tatra 6 x 6 s Petrem Vodákem, Petrem Vojkovským a s Geraldem Limou na palubě.

V úterý ráno se proto z Prahy dvojice tatrovek s posádkami Petr Vodák, Tomáš Tomeček a Petr Vojkovský, Míra Martinec vydala z Prahy (kam obě posádky dojely v pondělí večer) na 1350 km dlouhou cestu. Ve středu ve tři hodiny ráno byli na místě a jako první se postavili do fronty. V 8 hodin tak byly oba naše vozy vůbec první, které vjely do prostoru přejímek.

Míra Martinec k tomu řekl: „ Byla to klika, protože i když se pořadatelé teprve rozkoukávali, podařilo se nám projít přejímkami velmi rychle. Už v jedenáct hodin stála naše závodní tatra jako první v prostoru, odkud si budou pořadatelé sami s vozy najíždět do lodi, a my jsme se mohli vydat na cestu zpátky. Pravda je, že to byly zatím jen takové poloviční přejímky, protože nám pořadatelé pouze zkontrolovali zapojení GPS, sentinelu a iritracu a na auto umístili samolepky se startovním číslem a povinnými reklamami. Zbytek nás čeká za měsíc v Buenos Aires.“

Nyní má tedy „jihoamerická“ část týmu chvíli čas na oddech, v týmu je však stále co dělat, nyní se dokončuje příprava asistenční tatry pro Tomáše na Africa Eco Race.


Míra Martinec

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Testování Letka Týmu v píscích u Senice objektivem Jar.Pazderníka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose