www.car.cz
 

Bude novodobý Octávia cup pokračovat ??
     29.11.2010 22:09 - Pavel Jelínek


Po 13 ročnících  vloni skončil tradiční Octávia  cup, podporovaný mladoboleslavským  výrobcem těchto vozů. Role pořadatele se vzápětí od letoišní sezóny ujal Petr Fulín a jeho Vectra tým, nicméne, jak se zdá, je to všechno velmi drahá záležitost.

A tak se právě nyní rozhoduje o další budoucnosti  u nás velmi oblíbeného  pohárového závodění. Situace je asi taková, že buď se přihlásí nejméně  15 jezdců,kteří budou souhlasit s poměrně značným navýšením startovného, nebo Octávia cup pro příští rok skončí. Rozhodnout by se mělo již v příštích dnech.

Uvidíme, uvidíme. Jistě by  to byla  škoda. Na druhou stranu rezervy  existují a některé nákladové položky  jsou jistě značně předražené...

Problémem pro některé jezdce pak může být i požadavek zaplatit startovné dlouho dopředu, stejně jako třeba dopředu zaplatit  pneumatiky.

Podle  posledních, byť zatím zcela neoficiálních, informací, by seriál nakonec měl pokračovat i v roce 2011.

 

Oficiální stránky promoitéra zde


 
 
Fotogalerie:   Enge s Turnerem na FIA GT1 v Brazílii 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose