www.car.cz
 

Kniha o historii barumky bude mít premiéru v sobotu ve Slušovicích
     8.12.2010 16:08 - tisková zpráva


Kniha o historii barumky již na Mikulášském rallysprintu

Vzhledem k neočekávaným technickým problémům s finální vazbou knihy 40 LET HISTORIE BARUM CZECH RALLY ZLÍN (1971 – 2010) dojde k malému zpoždění jejího vydání. Oproti původnímu plánu bude kompletní náklad vytištěn v pondělí 13. prosince, kdy zároveň začne rozesílání všech objednávek z e-shopu. Tímto se všem zájemcům omlouváme za vzniklé zpoždění.

Část knih nicméně bude k dispozici již tuto sobotu na PdTech Mikulášská rally ve Slušovicích. Publikace bude v průběhu soutěže k dostání v prodejním stánku p. Babíka v prostoru dostihové dráhy ve Slušovicích.

Od následujícího týdne pak bude také možno knihu a další zboží spojené s Barum Czech Rally Zlín osobně zakoupit na těchto místech:

- stálý sekretariát Barum Czech Rally Zlín, Hornomlýnská 3715, Zlín
- informační centrum na radnici ve Zlíně
- Knihy - učebnice Pavel Kalouš, nám. Svobody 1321, Vsetín
- Knihkupectví Svatava Nováčková, Hložkova 1790, Otrokovice
- benzínová pumpa Agip, Zlín - Prštné
- benzínová pumpa Shell, Zlín - Vršava

Knihu o historii barumky a další zboží si můžete také objednávat přes internet na stránkách eshop.czechrally.com, kde naleznete mimo jiné speciální vánoční balíčky, obsahující například zvýhodněné poukazy na visačky „Volný vstup“ na 41. Barum Czech Rally Zlín 2011, či velký vánoční balíček zahrnující knihu, pexeso, vánoční poukaz na visačky pro 2 osoby a jako bonus zdarma dvojici DVD disků se záběry z letošní jubilejní čtyřicáté barumky z České televize a Eurosportu.


Ve Zlíně 7. prosince 2010 Barum Czech Rally Zlín


PR


 
 
Fotogalerie:   Fotovzpomínka Pavla Pustějovského na loňskou Barumku 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose