www.car.cz
 

Předposlední letošní MOTORMIX : Waldvierttel rallye i motokross žen …
     13.12.2010 14:11 - Pavel Jelínek


V předposledním letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží – počínaje rakouskou Waldvierttel rallye, přes zajímavosti k blížícímu se Dakaru 2011, či několik rozhovorů s okruhovými závodníky. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu již je na internetu na www.tvmotormix.cz.
 
„Vydařenou tečku za sezónou u našich sousedů udělala Waldvierttel rallye , která zároveň otevře prosincový Motormix. Podíváme se také na motokrosový šampionát žen, jenž vyvrcholil na známém závodišti v Přerově a budeme se věnovat také Dakaru 2011, který se pojede z větší části zcela novou trasou. Zmíníme také připravovaný šampionát Cross country rallye 2011 a vrátíme se k poslednímu letošnímu okruhovému klání, Epilogu, a zároveň k přípravám českého týmu na lednový závod 24 hodin v Dubaji. Na závěr si diváci mohbou zasoutěžit o DVD Dobrodružství zvané Dakar,“ říká šéfredaktor Motormixu Pavel Jelínek
 
MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Bohužel pravděpodobně dojde k ukončení více než desetileté spolupráce s R1 - Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ).
 

Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.

 

 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
 
a dalším !
 
Kamera:
Jan Olejníček
Lubomír Jílek
Karel Kubeš
Štefan Vidovič
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Kateřina Kopová
Karel Kubeš
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 prosinec 02
V Brně 11. prosince 2010
 

 
 
Fotogalerie:   Mikuláš rallye Slušovice 2010 objektivem Jana Pořízka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose