www.car.cz
 

''''Geňu bych klidně svezl,'''' směje se trucker David Vršecký
     14.12.2010 23:11 - tisková zpráva


Geňu bych klidně svezl!

Jedním z hostů včerejšího pořadu Mr.GS byl motocyklový závodník Karel Abrahám. Jediný Čech, který bude startovat v nejprestižnějších motocyklových závodech třídy Moto GP ustál drsné "grilování" dvojice moderátorů na výtečnou.

Do jisté míry si Karel dopomohl i kolegou z motoristické branže Davidem Vršeckým. Uznal sice, že trochu většího z dvojice Geňu Genzer by na závodní motorce asi neuvezl, nicméně přimluvil by se u Davida Vršeckého, jehož truck disponuje přece jen větším prostorem.

"Samozřejmě, že pakliže projeví Geňa zájem svézt se v Buggyře, bude mi ctí ho svézt. Doufám, že se do auta vejde. Není v něm tolik místa, jak by se dalo na první pohled zdát," reagoval David, který se s Karlem Abrahám seznámil při velmi zajímavé příležitosti. "Na letišti jsme dostali možnost proletět se s Martinem Šonkou, který létal závody Red Bull Air. Závody Moto GP sleduji a pochopitelně bude Karlovi držet palce. Věřím, že uspěje."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra na veletrhu v Assenu 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose