www.car.cz
 

Kniha Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou - vzpomínky na letošní ročník
     28.12.2010 10:43 - tisková zpráva


Volné pokračování knihy Dakar 2009 Legenda pokračuje přináší to nejlepší z legendy jménem Rallye Dakar. Množství atraktivních fotografií přímo z epicentra dění doplňují zasvěcené texty. Publikace mapuje kompletní českou účast, prostor je samozřejmě věnován všemu zajímavému napříč kategoriemi.

Letošní Rallye Dakar byla snad ještě náročnějším závodem, než loňský premiérový ročník na jihoamerické půdě. Všichni, kdo dojeli do cíle, si zaslouží absolutorium. Jižní Amerika nabídla atraktivní podívanou, závodilo se od Atlantiku k Pacifiku a zpět, v Andách i poušti Atacama.

"Extrémní situace vytvářejí jedinečné prostředí, které Vám umožní dokonale poznat sebe sama i ty okolo Vás. Z tohoto pohledu byl letošní Dakar skvělou zkušeností. Pokud chcete okusit pravý dakarský koktejl, který jsme pro Vás letos namíchali, tak musíte knížku Dakar 2010 Napříč Jižní Amerikou mít. Je ještě pestřejší, než ta loňská a v mnoha ohledech jde mnohem dál."

Při tvorbě této knihy jsme se snažili vzít k srdci připomínky čtenářů, které jsme v průběhu roku posbírali. Díky moc za ně. Dakar za posledních několik let velmi zrychlil a rozdíly mezi špičkou a zbytkem startovního pole se tak ještě více prohloubily. Naše loňská knížka přinesla poněkud jiný pohled na Rallye Dakar a ta letošní jde mnohem dál. Tým spoluatorů je zárukou kvality fotografií a zasvěcenosti textů. Jednotlivé kategorie jsou dnes natolik specializované, že je prostě jeden člověk kvalifikovaně nepostihne.

Autor : Ladislav Lála
Spoluautoři knihy :
Martin Haleš, Gerhard Hüdepohl, Marian Chytka, Radovan Jašíček, Jaroslav Jindra, Tomáš Kocanda, Peter Mikula, Radek Smolka, Tomáš Uruba, Jiří Vintr


CENA: 499,- Kč

O knihu simůžete napsat také na náš redakční email a my objednávky předáme.

Způsob Doručení:
OSOBNĚ - knihu je možno zakoupit po předchozí domluvě na adrese:
Vinland, a.s.,
Na Louži 1, Praha 10

DOBÍRKOU - dobírka 115,- Kč

PŘEVODEM - platba předem s manipulačním poplatkem 60,- Kč na účet: 27-1843610207 / 0100

více info na tel: +420 271 724 504 nebo nebo zde



PS: a za  pár měsíců přibyde do série  kniha číslo 3 stejného autorského týmu: pod vedením Ládi Lály -))


 
 
Fotogalerie:   TK Vinland Dakar Teamu, foto Jirka Fiala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose