www.car.cz
 

Ruský dakarský tým, včetně Čagina,má problémy s odletem na Dakar
     29.12.2010 06:42 - Pavel Jelínek


Ruský tým, míříxí na rychle se blížící Dakar, má  "menší problém", způsobený současným mrazivým počasím. Členy týmu, včetně šestinásobného vítěze v kategorii kamionů Vladimira Čagina, totiž ne cestě do Jižní Ameriky přibrzdilo doslova uvěznění na moskevském letišti Domodědovo. Podle některých zpráv ale již jsou závodníci v Madridu, kde ale zatím marně čekají na volná místa v  letadle do místa startu.. 


" Problém je, že jsme nestihli navazující let z Madridu do Buenos Aires. Problém ale je, že volná místa v letadlech nejsou!," uvedl  médiím Čagin, tedy stejně jako náš Karel Loprais  šestinásobný vítěz kategorie kamionů.

Zajímavostí je, že to není  první problém tohoto favorita na další zlato mezi trucky. Krátce před plánovaným  odjezdem techniky totiž Čagin havaroval a to   přímo "na budku", takže svůj vůz značně poničil. Oprava by se do plánovaného odjezdu již   nezvládla, takže opravený Kamaz putoval nakonec dopravním letadlem, podobně jako třeba  vozy továrního  týmu VW.

Automobilka z Tatarstánu si dělá zálusk na všechna medailová umístění a vůbec se tím netají. Mimochodem tomu ale  odpovídá i  nasazení lidí  i techniky, zcela nesrovnatelné s českými účastníky, jejich soupeři.

Start se kvuli nim ale nepochybně neodlozi, to je jasne:-)))  Dakar na ostro startuje již v sobotu 1. ledna 2011.


 
 
Fotogalerie:   Tatry Tomečkova Letka týmu pro Africa Eco Race 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose