www.car.cz
 

První zpráva Letka týmu a Míry Martince z Buenos Aires
     30.12.2010 18:36 - tisková zpráva


První zpráva z Buenos Aires

Dobré ráno všem,
krátce Vás s Petrem Vojkovským zdravíme z recepce hotelu Palermo. Máme tu půl sedmé ráno, takže je ještě klid (i když máme na brazilské poměry nezvykle brzo sraz tady dole v recepci - už v 7 hodin ), ale naše těla si ještě tento posun nestačila uvědomit, takže jsme už přes dvě hodiny vzhůru.

Přivykáme tu nejen časovému posunu, ale i teplotní změně - přijeli jsme do vrcholného léta, a to doslova. Padají tu teplotní rekordy, o čemž jsme se mohli přesvědčit včera, kdy jsme v Delta docku čekali skoro tři hodiny na sluníčku ve frontě na papíry a klíče od auta.

Nicméně obě tatry byly v naprostém pořádku a my mohli hned jet cca 100 km zpátky do Buenos Aires, kde jsme je už tradičně zaparkovali v areálu univerzity.
Tam taky pojedeme teď po snídani a čeká nás poslední kontrola a údržba a především přeskupování a ukládání věci z brazilské části týmu do doprovodné tatry.

Protože letos Jean Azevedo jede opět na motorce, do doprovodné tatry opět usedne jeho mechanik Geraldo Lima a i on si musí v tatře vytvořit svoje pracovní zázemí.
To je zatím vše, z probouzejícího se Buenos Aires Vás zdraví

Míra Martinec

Dotazy a připomínky ohledně zpravodajství směřujte na adresu zpravy@tomastomecek.cz  .

Více také na : http://www.lrt.cz  

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   André de Azevedo s Tatrou před startem Dakaru 2011, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose