www.car.cz
 

Shell a Ducati úspěšně spolupracují v technické oblasti již 11 let
     24.1.2011 16:17 - tisková zpráva


SHELL A DUCATI PRODLOUŽILi TECHNICKÉ PARTNERSTVÍ DO ROKU 2013
V Praze 24. ledna 2011 – Až do konce sezóny 2013 bylo prodlouženo technické partnerství společnosti Shell se závodním týmem Ducati MotoGP. Tým, jehož stájovými jezdci jsou Casey Stoner a Nicky Hayden, bude i nadále tankovat palivo Shell V-Power a používat olej Shell Advance ve svých závodních speciálech Desmosedici. Shell Advance bude rovněž i nadále prvním mazivem v každém motocyklu Ducati, který opustí areál továrny v Boloni.
Společnost Shell v minulosti úspěšně a produktivně spolupracovala s Ducati Corse, jedničkou ve třídě World Superbike, a následně také s boloňským týmem, který přešel do třídy MotoGP od roku 2003. Od té doby společně vyhráli 31 závodů a získali po jednom titulu v hodnocení výrobců, týmů a jezdců v MotoGP a šest titulů mezi jezdci a devět mezi konstruktéry v mistrovství světa Superbiků.
„Shell a Ducati velmi úspěšně spolupracují v technické oblasti již 11 let a po celou dobu se produkty obou společností těší samých úspěchů. Shell Advance je oficiálním mazivem značky Ducati na závodních okruzích, silnicích i u spotřebitelů na celém světě. Ducati navíc jezdí na palivo Shell V-Power,“ řekla Traci Alford, globální generální manažerka pro marketing, divize Shell Lubricants.

Filippo Preziosi, generální ředitel, Ducati Corse, dodal: „Jsme nadšení, že naše spolupráce se společností Shell jako hlavním technickým partnerem pokračuje – v rámci závodů MotoGP i v oblasti sériové výroby silničních motocyklů. Budeme se snažit maximálně využít výkonnostních výhod, které našim motocyklům maziva Shell Advance a paliva Shell V-Power nabízejí. A za to očekáváme další úspěchy pro naši závodní stáj i sériově vyráběné silniční motocykly.“

 

Poznámky k fotografii:
za Ducati: Claudio Domenicali, General Director of Ducati Motor Holding;
za Shell: Richard Bracewell, Shell Brands International, General Manager of Global Sponsorship
 
Shell Czech Republic a.s.
Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, zajišťuje velkoobchod s pohonnými hmotami a systém palivových karet euroShell, plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích a nabízí automobilové a průmyslové oleje a maziva. Více informací naleznete na www.shell.cz.

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 90 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií. Více informací naleznete na www.shell.com.

 

 

AMI Communications                                                                       Shell Czech Republic

Dana Bratánková                                                                                 Petr Šindler
Senior Account Manager                                                                     Manažer komunikace
Email: dana.bratankova@amic.cz                                                      Email: petr.sindler@shell.com
Tel.: 234 124 112                                                                                  Tel.: 244 025 965
 PR
 

 
 
Fotogalerie:   Výstava závodních vozů - Autosport International Birmingham 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose