www.car.cz
 

Citroën Racing Trophy si od svého debutu získává nové a nové příznivce
     30.1.2011 13:56 - tisková zpráva


Otázky pro… Frédérica Bertranda, managera pro závody určené zákazníkům Citroën Racing
„Citroën Racing Trophy se pojede již v 10 evropských zemích“


Bude Citroën Racing Trophy po dvou úspěšných letech pokračovat i v nové sezóně?
Citroën Racing Trophy si od svého debutu v roce 2009 neustále získává nové a nové příznivce, v loňském roce se do něj zapsalo již více než 70 posádek. Všichni oceňují možnost, kdy se amatérští i profesionální jezdci mohou postavit na start v závodním autě, a to za dostupnou cenu a s možností vyzávodit si svým výsledkem finanční prémii. Citroën Racing Trophy bude pokračovat i v této sezóně a to v 10 evropských zemích s vozy C2R2 MAX, ale také s novou DS3 R3, která už o sobě dala slyšet v roce 2010.

Výkony vozu DS3 R3 skutečně neprošly v loňském roce bez povšimnutí. Jak vypadá jejich zapojení do Citroën Racing Trophy?
Vůz DS3 R3 se v loňském roce zúčastnil několika závodů, z nichž každý představoval zvláštní profil. Cílem bylo nejen vůz ukázat, ale také zjistit, jaký je jeho potenciál v reálných podmínkách. Získané výsledky jsou velice pozitivní, protože DS3 R3 se pětkrát prosadila ve své kategorii a při příležitosti „Rallye du Valais“ se i v nesmírně extrémních podmínkách dostala na stupeň vítězů. Je tudíž připravena zařadit se do Citroën Racing Trophy a zaznamenala již mnoho objednávek. O jejím úspěchu svědčí ostatně účast 11 vozů DS3 R3 v Rallye Monte Carlo.

Nedávno jste spustili internetové stránky věnované butiku Citroën Racing: http://boutique.citroenracing.com/. Mohl byste k ní říct něco bližšího?
Našim cílem při vytváření těchto stránek bylo nabídnout dostatečně komplexní pomůcku pro naše zákazníky, ale také pro všechny, kdo shánějí různé informace o doplňcích, oblečení nebo mechanických součástkách. Kromě možnosti objednávání on line zde návštěvníci po několika kliknutích naleznou i aktuální informace o závodech pro zákazníky, nejrůznější dokumentaci a montážní návody.


Navštivte stránky věnované WRC: www.citroen-wrc.com  
kde naleznete exkluzivní texty, živě publikované výsledky, video rozhovory s členy týmu 



 Citroën Racing Communication :

Marie-Pierre Rossi 

Linda Martins


Versailles, 24. ledna 2011

 

ilustrační foto


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose