www.car.cz
 

Martin Semerád trénoval na speciálních pneu s hřeby od čínské firmy
     7.2.2011 23:24 - tisková zpráva


Martin Semerád má za sebou první kilometry na pneumatikách Dmack
 
První kilometry na speciálních pneumatikách s hřeby čínské firmy Dmack dnes při testu absolvoval Martin Semerád se spolujezdcem Michalem Ernstem během testu v Norsku. Společný test s Martinem Prokopem Semerád Rally teamu přinesl hodně informací o pro ně dosud neznámých pneumatikách. „Dnes jsme během testu ujeli zhruba 80 kilometrů na nových pneumatikách Dmack. Při testu vše fungovalo dobře a neztráceli jsme hřeby z pneumatiky. Pocit z jízdy byl dobrý a i časy byly podobné nebo lepší než na jiných pneumatikách. Uvidíme jak to bude během závodu, ale zatím jsem s volbou pneumatik spokojený,“ říkal Martin Semerád po testu.

Pro Semerád Rally team začal výlet na sever do Švédska už v sobotu, kdy po vlastní ose vyrazil tým mechaniků s doprovodným truckem, soutěžním Mitsubishi Lancer EVO IX a tréninkovým vozem. Tým využil trajektu z německého Rostocku a v neděli se na místě setkal s posádkou, která sem dorazila letecky.

„Na testu bylo sněhu na rychlostní zkoušce hodně, ale byli jsme dost na severu až v Norsku. Během dne se teploty pohybovaly stále kolem mínus pěti stupňů Celsia. Večer jsme absolvovali přejímky o hodně jižněji v Karlstadu a tady je sněhu jen velmi málo. Počasí by se v tomto směru ale mohlo zlepšit, protože právě nyní je hodně velká sněhová bouře,“ líčil v pondělí večer Martin Semerád na cestě z Karlstadu do Hagfors, odkud bude s Michalem Ernstem během úterý a středy vyrážet k seznamovacím jízdám rychlostních zkoušek Švédské Rally.

Pro Semerád Rally team tak začíná týden severského dobrodružství.


 
 
Fotogalerie:   CRASH Růžička (modrá moto) - Běhal 30.1.2011 Hamr na Jezeře foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose