www.car.cz
 

Buggyra je ve stádiu „strojení“, tedy kompletace vozu, a druhý vůz je v lakovně
     10.2.2011 07:43 - tisková zpráva


Buggyra strojí!

Jeden závodní speciál ve stádiu „strojení“, druhý v lakovně. Taková je aktuální situace v Buggyra Technology Centru.
Podle závodního inženýra Robina Dolejše se pod pojmem "strojení" skrývá kompletace vozu. Na konci tohoto procesu, který znamená konec hrubých vývojových prací, je takřka hotový závodní speciál. "Pak už budeme čekat jen na výsledky testování, podle kterých přijdou na řadu jednotlivé změny. Nemělo by se ale jednat o revolučního," prozradil Robin.

David Vršecký v roli konstruktéra Buggyry 2011 musel vycházet z faktu, že letošní šampionát začíná prakticky o měsíc dříve, než tomu bylo v předchozí sezóně. "S loňskem se to ale nedá srovnávat. Letos jsme od začátku vycházeli ze spousty dat, které loni nebyly k dispozici. V pozitivním slova smyslu jsme někde jinde."

Stejně, jako v loňské sezóně bude Buggyra startovat "oděna" do národních barev, z hlediska designu ovšem dojde k některým změnám. Na březen se chystá testování v Mostě, ještě předtím týmové vedení nevylučuje testovací návštěvu teplých krajů.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra - stavba nového vozu 2011, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose