www.car.cz
 

Stanislav Matějovský se vešel do desítky nejlepších truckerů desetiletí
     17.2.2011 14:47 - tisková zpráva


Matějovský v první desítce nejlepších truckerů desetiletí

Stanislav Matějovský, bývalý závodník evropského poháru tahačů a Mistr Evropy z roku 2001 v těchto závodech, byl nominován motoristickými novináři do první desítky nejúspěšnějších truckerů uplynulého desetiletí. Anketu o Nejlepšího truckera desetiletí (2001-2010), kterou uspořádal časopis Truck Racing Magazín vyhrál Španěl Antonio Albacete a do elitní desítky se dále vešli Lutz Bernau, David Vršecký, Gerd Körber, Markus Bösiger, Egon Allgäuer, Markus Östreich, Stuart Oliver a Fritz Kreutzpointer.

"Na roky strávené za volantem závodního tahače stále rád vzpomínám, zejména na období kdy jsme s českou značkou TATRA dokázali před deseti lety získat titul Mistra Evropy. Jsem proto rád, že ocenění motoristických novinářů mi tuto éru opět více připomnělo. Závody tahačů samozřejmě stále sleduji, i když se nyní věnuji především závodům automobilů na okruzích " " zavzpomínal krátce na období za volantem závodního tahače Stanislav Matějovský.


 
 
Fotogalerie:   Stanislav Matějovský v první desítce truckerů desetiletí

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose