www.car.cz
 

Čtvrtý letošní MOTORMIX : Tomeček o Africa Eco Race atd atd
     22.2.2011 13:31 - Pavel Jelínek


Ve čtvrtém letošním Motormixu je k vidění tradičně řada reportáží z různých disciplín a diváci se dozví i hned několik horkých novinek. Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz.
 
Po pěti závodech, které se neuskutečnily, se konečně jel motoskiering v Kostelci nad Orlicí a poté i další závody. Pak se ze sněhu přesuneme pro změnu do horkého písku do Afriky a přineseme rozhovor s Tomášem Tomečkem, vítězem nedávné Africa Eco Race mezi trucky. Pak se opět vrátíme do jedné stopy - český motokros měl sice problém, ale již zná kalendář na nadcházející sezónu, který obsahuje dokonce osm dílů, jak v rozhovoru prozradí Jan Juřička. David Vršecký zase odhalí jméno druhého jezdce Buggyry pro letošní sezónu, jímž bude Brit Levett. Dále fandy pozveme na Valašskou rallye a posádky do Hustopeč, kde závodníkům připravili velké slevy.
 

Krátce se podíváme také na závod FMX v Brně, jemuž kraloval mistr světa Libor Podmol, a pak následuje další horká novinka. Třebíčský Martin Hudec prozradí, že by chtěl s Jardou Pešlem, zkušeným „offrouďákem“ startovat již na příštím Dakaru 2012 s Pajerem. Představujeme také letošní okruhový kalendář. Na závěr si pak diváci mohou zasoutěžit o pěkné DVD z Afrika Eco Race 2011,“ vypočítává obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

více ZDE !!

Oficiální stránky : http://www.tvmotormix.cz/


 
 
Fotogalerie:   Zdeněk Sládek s Hummerem H3 EVO § tým Offroadsport na Dakaru 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose