www.car.cz
 

Příbram: RZ u Vystrkova i u vojáků nebude divákům přístupná.
     tisková zpráva


RZ 2/ 6/ 10, tedy rychlostní zkouška Vystrkov-Bohostice bude bohužel pro diváky nepřístupná.
Pořadatele příbramské soutěže se snažili tuto vložku do letošního ročníku zařadit, ovšem za cenu, že budou muset být dodržená určitá pravidla ze strany vlastníku pozemku na území této rychlostní zkoušky. Všechny příjezdové trasy k rychlostní zkoušce budou uzavřeny. Věříme, že fanoušci rally pochopí naší situaci a neohrozí průjezdy této rychlostní zkoušky.

Pokud by se tak nestalo, budou průjezdy na této rychlostní zkoušce zrušeny a posádky by tím přišli o možnost svezení se na velice kvalitní rychlostní zkoušce.

Divákům však můžeme slíbit, že si každý během soutěže přijde na své a že rovněž na dalších rychlostních zkouškách najdou spoustu atraktivních míst.

Další rychlostní zkouškou, která bude přistupná pouze v obci Ohrazenice, bude RZ 13/ 17, tedy rychlostní zkouška Velcí-Ohrazenice. Rychlostní zkouška z velké části vede vojenským prostorem a bude tudíž pro veřejnost nepřístupná.

 

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose