www.car.cz
 

Posádka Zapletal Ouředníček musela v Abu Dhabi odstoupit
     6.4.2011 14:56 - tisková zpráva


Konec českých nadějí na Abu Dhabi Desert Challenge 2011 


Dnešní 413 km rychlostní zkouška byla opět velice náročná. Pouze 19 z 31 závodních automobilů dorazilo do cíle. Posádka Zapletal - Ouředníček zvládla dnešní etapu velice dobře, neboť dorazila do cíle jako čtvrtá.


"Dostali jsme se do rytmu, zvládli jsme řadu obtížných situací ve vysokých dunách. Ke konci etapy ale motor radikálně změnil zvuk a po dojezdu se nám potvrdilo to nejhorší - motor byl neopravitelný. Byl to pro nás veliký šok a zklamání zároveň. Bohužel končíme v dobře rozjetém podniku. Patřilo nám 4. místo celkově a 1. místo v kategorii T1.1." Takto zhodnotili svou krátkou, ale výraznou účast Mirek Zapletal a Tomáš Ouředníček, kteří jsou již na cestě zpět do ČR.

Druhá etapa Abu Dhabi Desert Challenge

30 automobilových posádek, které doslova přežily včerejší horký den, již zdolávájí dnešní rychlostní zkoušku o délce 413 km. Dnes to nebude o nic lepší, na posádky čekají opět vysoké teploty s mnoha dunovými poli. Na startovní listinu se opět vrátil Boris Gadasin, který včera převrátil přes střechu svůj závodní speciál.

Opět můžete sledovat dění na těchto odkazech - mapa, kontrolní body.

 


 
 
Fotogalerie:   Baja Itália 2011 a návrat Mirka Zapletala za volant, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose