www.car.cz
 

Seznam přihlášených na Zámecký vrchu počítá s téměř stovkou jezdců
     6.5.2011 11:18 - Jirka Navrkal


Odpověď na to, kdo se postaví na start jubilejního XXX. ročníku  Zámeckého vrchu v Náměšti nad Oslavou dá páteční technická a administrativní přejímka vozů a jezdců. Při pohledu do seznamu přihlášených jezdců  v něm nechybí nikdo z  předních jezdců absolutního pořadí, skupin či tříd. Čtyři jezdci  domácího Liqui Moly Komvet Racingu jsou v první desítce absolutního pořadí.  David Komárek s třílitrovou Normou M20F vyhrál všechny čtyři dosud odjeté závody a se 160 body je na čele celkového pořadí. Třetí je s Mitsubishi Lancer WRC 05 Jiří Špalek, který nasbíral prozatím 104 body a je na čele skupiny čtyřkolek E1 nad 2000 ccm. . Drahoslav Šubert s desítkovou evolucí Mitusbishi je nejlepší mezi jezdci na čtyřkolkách skupiny S1 a celkově je s 82 body na šestém místě. Osmý je po smolném závodě na Slovakiaringu Marek Rybníček, kterému se s mechaniky týmu podařilo dát jeho závodní speciál Mitsubishi Eclipse do pořádku a tak by měl opět Marek bojovat o nejvyšší posty ve výsledkových listinách. Tomáš Miniberger s Mitsubishi Lancer EVO VIII ziskal 22 bodů a za ně je na dvacátém místě absolutně a ve třídě S1 čtyřkolek nad dva litry je na čtvrtém místě. O vylepšení svého postavení se bude zcela jistě pokoušet Martin Zeman startující s Mitsubishi Lancer EVO VI, který prozatím nasbíral 28 bodů což mu stačí pouze na čtvrté místo mezi čtyřkolkami skupiny E1 nad 2000 ccm.

Milan Boháč na Renaultu Clio Sport je na čele skupiny E1 do 2000 ccm se ziskem 67 bodů. Ve skupině E1 do 1600 ccm pouze  ze dvou startů na brněnském drakovi, získal s vozem Peugeot 106 Maxi Vojtěch Staněk 30 bodů a je prozatím druhý.

 

Zpracoval: Jaromír Navrkal


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose