www.car.cz
 

MOTORMIX na závěr října opět s pestrou nabídkou
     24.10.2011 21:35 - Pavel Jelínek


Motormix na závěr října nabízí rallyecross, offroad marathony, ale také závody automobilů na okruzích. A nechybí opět ani akce, které v jiných tuzemských tv fandové neuvidí.
 
Poslední dva díly jsou k vidění tradičně na stránkách www.tvmotormix.cz a několik posledních dílů pak je navíc možné stahovat i na www.youtube.com.
 
ME v rallyecrosu vyvrcholilo u nás v Sosnové a přineslo i hodně dramatické chvilky, z nichž některé přinášíme i v naší úvodní reportáži právě ze Sosnové. Mirek Zapletal hned ve dvou svých říjnových startech havaroval a ze Vsetína ani z Faraon rallye body nepřivezl. Vracíme se také k německé Baja Saxonia, tedy k akci, kde startovala řada našich posádek a kterou v jiné televizi u nás neuvidíte. Vracíme se rovněž ještě několika rozhovory s různými závodníky na závody D4 na Slovakiaring. Dále a to rovněž z nového slovenského okruhu představíme nový závodní speciál Praga, oba ostré závodní kamióny Loprais týmu pro nadcházející Dakar a krátce i finálový podnik tuzemského autokrosu z Nové Paky. Na závěr nechybí pozvánka na poslední letošní sprintrallye do Vsetína, který dozná značných změn, stejně jako prosincový Pražský rallyespint,“vypočítává obsah pořadu šéfredaktor Pavel Jelínek
 
Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“ přímo na titulní stránce webu.
 
MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality.
 
Na stránkách pořadu jsou k dispozici vždy dva poslední díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší a uložit jako ….
 
 
 
Další – starší pořady zde:
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 říjen 03
V Brně 20. října 2011
 
            www.motormix.cz
 
 
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál atd),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.fonka.eu/ ( KTV Příbram)
atd
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:

www.faraonvideo.cz  a dalším !

 

 
Partneři tohoto dílu MotorMIXu:
Autoservis Hlávka, Svoboda nad Úpou
Restaurace Sklenák, Albrechtičky
Faraon video
Trebicnews.eu – internetová televize

 
 
Fotogalerie:   Truckerský Zolder 2011 a tým MKR technology

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose