www.car.cz
 

V Brně již je také David Coulthard . West days ve finále
     Pavel Jelínek


Již  včera jsem informovali o akci West Race days na Masarykově okruhu v Brně. Dnes  se již všechno  rozjelo na ostro. A o co vlastně jde ?

Soutěž spočívá v tom, že "člověk z ulice" se může svézt v monopostu F1. 6 mladíků (vítězů národních kol) z Bosny, Číny, ČR, PL, RUS a Slovinska, si to od pátku rozdává mezi sebou na brněnském autodromu pod vedením zkušených instruktorů a také jako lektoři jim slouží i testovací piloti stáje West McLaren Mercedes Pedro De La Rosa a Alex Wurz.

Klání probíhá ve vozech Mercedes v úpravě AMG a ve formulích Renault. Nechybí ani krásné  dívky.

Dnešní den vyhrál Polák Kubacki, celkově po dvou dnech vede Esad Sijercic z Bosny. Vítěz se zítra kolem 14.30 sveze loňským monopostem formule 1 týmu West McLarem Mecedes.

Dnes (tedy v sobotu) večer přiletí David Coulthard a zítra ráno i Kimi Rakkionen, který krátce po 11 hodině usedne do monopostu F1 a předvede pár ostrých kol.

Z jezdců týmu v Brně budou všichni čtyři, tady Rakkionem, Coulthard, De La Rosa a Wurz. Je jen  škoda, že akce je  pro veřejnost zapovězena a koná se v utajení.

(přesto) Přinášíme další  fotky  z této akce:


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose