www.car.cz
 

Pneumatiky pro první tři letošní závody F1
     17.2.2012 11:15 - tisková zpráva


PIRELLI NOMINOVALO SPECIFIKACE PNEUMATIK PRO PRVNÍ TŘI ZÁVODY

 Milán, 15. února 2012 – Pirelli pro začátek sezony Mistrovství světa vozů formule 1 pro sezonu 2012 nominovalo směsi P Zero hladkých pneumatik pro první tři závody v Austrálii, Malajsii a Číně.

 Pro závody v Austrálii a Číně obdrží týmy pneumatiky P Zero Bílé střední a P Zero žluté měkké. Pneumatiky P Zero Stříbrná a P Zero Bílá byly nominovány pro závod v Malajsii.

 Stejně jako v roce 2011 nominuje Pirelli pro každý závod dvě specifikace pneumatik do sucha. Ty jsou vybrány ze čtyř dostupných: Červená super měkká, Žlutá měkká, Bílá střední a Stříbrná tvrdá. Záleží na konkrétní charakteristice pneumatiky, trati a teplotách.

 Pravidla diktují, že každý tým dostane za normálních okolnostní šest sad tvrdší specifikace pneumatik a pět sad měkčích pneu na celý závodní víkend. Pirelli pro každý závod dopraví také své Cinturato Zelené pneumatiky do přechodných podmínek (čtyři sady na jezdce) a Cinturato Modré pneumatiky do úplného mokra (tři sady na jezdce). Zejména v Malajsii je totiž velmi pravděpodobná tropická průtrž mračen.

Pirelli Tyre  Press Office

 www.pirelli.com


 
 
Fotogalerie:   F1 na Monze 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose