www.car.cz
 

Nabitý doprovodný program veletrhu Motosalon 2012 v areálu BVV
     17.2.2012 11:26 - tisková zpráva


Nabitý doprovodný program

Nedílnou součástí veletrhu jsou návštěvnické programy s motocyklovou tematikou, které budou letos ještě atraktivnější. Velkým „tahákem“ bude kaskadérská show společnosti Crazy Day s.r.o., která poprvé představí novou dech beroucí show pětice kaskadérů na motocyklech, skútrech i čtyřkolkách. Vrcholem této show bude tzv. „globus smrti“. Své kaskadérské umění předvede také zřejmě nejlepší současný český stuntrider Martin Krátký.

V pavilonu P bude připravena českou značkou Akumoto velkoryse řešená testovací dráha, na které si zájemci z řad návštěvníků budou moci bezplatně vyzkoušet jízdu na těchto elektro skútrech, například při jízdě zručnosti nebo při technické jízdě vytyčeným úsekem. Programovou nabídku samozřejmě doplní také programy věnující se bezpečnosti.

Ani letos nebude na Motosalonu chybět BESIP Ministerstva dopravy ČR prezentující například moderní prvky pasivní bezpečnosti, předměty zvyšující viditelnost na silnicích, motoškolu s výukou dovedností a spoustu dalšího. Jedenáctinásobný mistr ČR v trialu, Míra „Lisák“ Lisý, předvede motocyklistům, jak snížit v co nejvyšší míře riziko dopravní nehody. Rovněž si budou moci sami vyzkoušet, přijdou-li v „motorkářském“, speciální motocykly s unikátními protipadacími rámy, a zdokonalit se tak v ovládání jednostopého stroje.

Školu bezpečného ježdění na okruhu bude prezentovat partner veletrhu Automotodrom Brno i frontman této školy Karel Abraham ml. I on se bezesporu objeví jak na expozici Masarykova okruhu, tak na speciálním programovém pódiu, kde spolu s ním vystoupí celá řada zajímavých osobností. Souběžně s Motosalonem se na brněnském výstavišti uskuteční také grandiózní sportovně-akrobatická motoshow „Free Style Motocross Race Brno 2012“. Vystoupení předních českých FMX jezdců pod vedením legendy tohoto sportu Petra Kuchaře a za účasti zahraničních freestyle hvězd proběhne v sobotu 10. března od 19.00 hod. v pavilonu B.

 

Provozní doba pro návštěvníky

Odborný a tiskový den        *7. 3.         13.00 - 18.00 hod.
(*vstup pouze přes pavilon P – pro pěší vstup bránou č. 7, na parkoviště vjezd č. 8)

Dny pro veřejnost         8. - 10. 3.  9.00 - 19.00 hod.
                                         11. 3.  9.00 - 16.00 hod.  

Vstupné

7. 3.    
Odborný a tiskový den         300,- Kč

8. – 11. 3.
Základní vstupné   180,- Kč
Zlevněné vstupné  150,- Kč
- pro registrované návštěvníky (on-line registrace)
- děti 6 - 15 let, studenti s potvrzením o studiu, držitelé průkazu ZTP a ZTP/P
Zdarma
- děti do 6 let

Motosalon organizuje společnost Veletrhy Brno, a.s. ve spolupráci s motocyklovou sekcí Svazu dovozců automobilů a Sdružením automobilového průmyslu. Hlavním mediálním partnerem veletrhu jsou České motocyklové noviny –ČMN.
Více informací k veletrhu Motosalon: www.bvv.cz/motosalon
Více informací k akci Free Style Motocross Race Brno: www.fmxbrno.cz

a www.motormix.cz 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose