www.car.cz
 

Další obrovské přehmaty okruhové komise AČR a jejího šéfa Marka !!!
     12.8.2012 00:09 - Pavel Jelínek


Konec MMČR v závodech automobilů na okruzích.

Tento výkend se na autodromu Most konal první závod MMČR v závodech automobilů na okruzích. A opravdu se pořadatelům vydařil.Časový harmonogram sestavoval někdo, kdo vůbec nepochopil, že pro většinu startujících je volná sobota mezi dvěma závody zbytečným luxusem.

Absence volných treninků v pátek znamenala nutnost vybírání dalšího volna ve čvtrtek.Zrušením sobotního měřeného treninku pořadatel okradl  všechny startující, protože jim o tuto jízdu nesnížil startovné. Nechápu také, proč naši pořadatelé stále trvají na letmých startech, i když podle reglementu CEZ mají být ve sprintech starty pevné.

Vrcholem nezájmu o účastníky se stalo vyhlášení jednotlivých závodů. Ředitel závodu a současně předseda okruhové komise pan Marek totiž usoudil, že je zbytečné vyhlašovat vítěze závodů MMČR, když jsou shodné s výsledky CEZ. Přitom se jedná se o dva seriály se samostatným hodnocením a s různými pořádajícími.

CEZ pořádá FIA, seriál MMČR vypsal Autoklub ČR. Navíc je znám pohrdavý přístup pana Marka k zónovému seriálu. Pokud se ale domnívá, že je na místě výsledky spojovat, bylo zcela zbytečné vypsání seriálu MMČR.

Domnívám se, že nastal čas, aby se vedení okruhové komise zamyslelo nad svými prioritami a přenechalo svá místa lidem, kteří mají o okruhové závody opravdový zájem a kteří by chtěli pracovat pro jejich rozvoj a ne na jejich likvidaci na naší scéně.


Rudolf Fried

zdroj: motormix.cz


 
 
Fotogalerie:   Srpnové okruhové závody v Mostě 2012

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose