www.car.cz
 

Závěr sezóny DTM. Po Zandvoortu přichází Brno !
     tisková zpráva


Závěr sezóny začne pro Audi v Zandvoortu

Po čtyřech týdnech volna jde opět do tuhého. Poslední část letošní sezóny DTM začne 5 září v holandském Zandvoortu. Poslední tři závody nejoblíbenější evropské série závodů cestovních automobilů bude probíhat ve čtrnácti denních intervalech. Dosavadní leader této série, pilot Audi Mattias Ekström, má na oruh na pobřeží Severního moře příjemné vzpomínky. Ekström zde v roce 2002 slavil svoje první vítězství v DTM.

Letní pauzu využil pro relaxace doma ve Švédsku ale také pro testování jeho Audi A4 DTM v Mostě (ČR) ve kterém nasbíral cenné poznatky pro závěrečnou část šampionátu.

Mattias Ekström (Audi Sport Team Abt): "Na Zandvoort mám samé dobré vzpomínky. Mám rád jak okruh tak atmosféru kolem a také jsem tam před dvěma lety vyhrál svůj první závod v DTM. Tenkrát se všechno točilo kolem Laurent (Aiello) a titulu. Letos mám šanci vyhrát celý šampionát já ale k tomu nám chybí ještě dlouhá cesta. Udělám všechno co bude v mích silách a s pomocí stájových kolegů se budu snažit vyhnout jakékoliv kolizi."

Po Zadnvoortu zavítá tento prestižní evropský seriál i do České republiky! O víkendu 17.-19. září budete mít možnost uvidět tyto závody na vlastní oči na Masarykově okruhu v Brně.

 

DTM

Oficiální stránky DTM  s kompletními výsledky, informacemi i v češtině a s fotogalerií: www.dtm.de

Oficiální informace též na: www.bpa.cz nebo www.jarek-janis.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose